fbpx

Americano

Hva er americano? og hvorfor er det perfekt for deg?

I Padel-turneringen Americano stiller man som individ og nye lag blir trukket før hver runde. Man bestemmer selv hvor mange runder turneringen skal vare, men for at det skal være helt fair bør man la alle spille med alle. Slik fungerer Americano:

Før man setter i gang må man bestemme et antall poeng man skal spille om i hver runde. Normalt sett pleier vi å anbefale 21 poeng. Da spiller man altså 21 baller uansett hva stillingen blir. Hvis Lag A vinner 13-8 mot Lag B så får spillerne på Lag A med seg 13 poeng fra første runde og spillerne fra Lag B får med 8 poeng. I neste runde trekkes nye lag tilfeldig og hvert individ samler opp poeng fra hver kamp. Når dere spiller Americano hos InterPadel har vi et eget system som holder orden på poengene og trekker nye lag slik at dere ikke trenger å tenke på dette selv.

Når alle har spilt med alle så kan man enten kåre vinneren basert på den som har samlet opp flest poeng eller man kan bestemme at de fire med flest poeng spiller en finale. Dette er helt opp til dere, men vi ser at det ofte er populært med en avgjørende finale til slutt.

 

Hvor mange spillere kan delta på Americano?

Det er ingen regler på maks antall spillere, men det er en fordel at antall spillere går opp i 4-gangen slik at ingen må stå over runder. Så selv om det ikke er noen øvre grense på antall spillere, så bør altså Americano spilles av minimum 4 spillere samt det bør være en ledig bane per 4 spillere. Dersom dere er store grupper kan det eventuelt deles opp i forskjellige klokkeslett.

Dersom Americano turnering høres gøy ut kan du booke din plass her eller du kan ta kontakt med oss på Cage Grenland, så hjelper vi deg og din bedrift, skole, vennegjeng – eller hva det måtte være – å arrangere turneringen for deg.

Vi har Teams Americano på torsdager (Teams Americano har du en fast partner hele turneringen, har du ikke partner? Vi finner en til deg! På søndager har vi vanlig Americano. Book din plass og bli med på en morsom aktivitet.

americano på cage grenland

utsagn fra våre spillere

Veldig hyggelige folk og miljø. Man føler seg veldig velkommen uansett nivå.

Gleder meg til hver gang det er americano på Cage!

– Mario

jeg visste ikke hva americano var, men meldte meg på. etter en americano hadde jeg lært mye mer om padel, teknikk og spill!

Blir nå en fast americano-spiller på cage!

– Maikel