fbpx

Om cage
fotball

cage
fotball

Er du lei av å måtte trene på baner med sprengt kapasitet? Har du lyst til å bytte ut joggeturen med en intens fotballkamp sammen med vennegjengen? Eller kanskje du vil aktivisere barna en regntung lørdag? Da bør du prøve ut en av våre to cageball-baner.

Et Cageball-lag består opprinnelig av 4 spillere eller flere (3 utespillere pluss målvakt). Men de fleste lag (fra 14 år og opp) spiller 4 mot 4, eller flere, uten keeper. Cageball er et intensivt og svært hurtig spill, så det kan være godt å ha noen innbyttere på benken.

Man bruker samme regler som i vanlig fotball, frispark må tas hurtig. Innkast, hjørnespark og offside er ikke gjeldende.

Cageball er innendørs fotball på kunstgress. Banene hos oss er 13,5×22 meter og 12×20 meter, med en meter høyt vant rundt. Over vantet er det 4 meter høye nett, noe som fører til at ballen aldri er ute av spill! Cageball er hurtig og intensivt. Et typisk cageball-lag består av tre spillere + målvakt, med så mange innbyttere som ønskelig. Veggen brukes aktivt i spillet, og innkast, hjørnespark og offside er ikke gjeldende. Hands fører til straffespark, som tas på hockey-måten. Ellers følges ordinære regler for fotball.

Cageball passer for alle, uavhengig av fotballferdigheter. Her er det gode muligheter for mestring, glede og ikke minst høy puls! Vi finner også gode løsninger hvis du ønsker å benytte våre baner til barnebursdag, bedriftsarrangementer etc.

fasiliteter

baner

Cageball er innendørs fotball på kunstgress. Banene hos oss er 13,5×23 meter og 12×20 meter, med en meter høyt vant rundt. Over vantet er det 4 meter høye nett, noe som fører til at ballen aldri er ute av spill!

utleie og shop

Racketer og baller kan leies og kjøpes hos oss, eller tas med hjemmefra.

trenere

Lyst til privat en-til-en trening? Vi tilbyr treningstimer for deg som ønsker å få personlig opplæring i Padel.

cagefotball baner

padelbaner

trenere