fbpx

padel-liga

bli med PÅ LIGASPILL

Vi har gleden av å invitere deg til en unik og inkluderende padelliga på Cage Greland! Uansett om du er nybegynner eller en erfaren spiller, har vi skapt en ligaopplevelse som er skreddersydd for alle nivåer. Ingen faste kampdager, lagene avtaler mellom seg når det passer å møtes til kamp. En kamp koster 200 kr dvs. 50 kr pr person.

Hvorfor delta?

  1. Divisjonsbasert Spill: For å sikre en rettferdig og utfordrende konkurranse, vil alle spillere bli plassert i divisjoner basert på ferdighetsnivå. Det betyr at du alltid vil konkurrere mot spillere på ditt nivå.
  2. Muligheten til å Avansere: Vis hva du er god for og grip sjansen til å rykke opp til høyere divisjoner! Med et system som belønner framgang, er det alltid rom for å klatre i rekkene og ta utfordringer på høyere nivåer.
  3. Lær og Utvikle: Dette er en flott arena for læring og utvikling. Enten du taper eller vinner, vil du ha mange muligheter til å forbedre dine ferdigheter og nyte spillet.
  4. Sosialt og Gøy: Møt likesinnede, knytt bånd med andre padelentusiaster, og nyt en vennlig og støttende atmosfære. Vår liga er designet for å være like sosial som den er konkurransedyktig.

Vi oppfordrer alle til å delta, uavhengig av erfaring eller tidligere deltagelse i sportsarrangementer. Vår visjon er å fremme padel som en inkluderende sport, der alle kan finne glede, fellesskap og sunn konkurranse.

Bli Med Oss!

Uansett om ditt mål er å finpusse ferdighetene, nyte godt selskap, eller kanskje til og med heve trofeet som vinner, er det en plass for deg i vår liga. Bli med på dette eventyret og la oss skape minnerike øyeblikk sammen på Cage Greland!

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon?

Vi gleder oss til å se deg på banen!